fredag 13 maj 2011

Parental advisory explicit lyrics

Häromdagen bestämde sig ett gäng köttmongon att det är helt ok att ta från andra och ge till sig själva. 

Vi bor i en lägenhet i centrala Malmö med fönster mot gården där det också finns massa fler fönster med folk innanför, en gård där det jämt vistas folk och fä. Trots detta så har två eller fler lyckats slå in fönster, klättra in och ostört lasta ut en mängd både gigantiska och små prylar mitt på ljusa dagen. Antagligen inlindat i vårt gigantiska täcke och våra gardiner. 

För mig är det självklart att någon, om så endast en, måste ha sett detta men valt att ignorera och tycka att det är helt jävla normalt. Civilkurage är nog ett minne blott i denna värld.

Dessutom lämnade horungarna (och ja, det var rätt lätt att lista ut vilken ålder de har på ett ungefär) fönstren på vid glänt och jag är evigt tacksam att vår stackars katt valde att stanna i lägenheten.

Min något snedvridna och sällsynta  (och som av denna text framgår - extremt charmiga) typ  av personlighet har dock gjort så att jag blir mer tacksam för det som rövhålen inte gjorde & inte tog.

Men hur snäll (och dum) jag än må  vara så hoppas jag att färshuvudena dör en plågsam död! Eller åtminstone trillar & slår sig skithårt...

Kill the world with kindness!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar