torsdag 7 april 2011

Nätshopping

Första arbetsdagen avklarad och det gick bättre än förväntat, men himmel vad mina muskler har försvunnit :-( 
Aja, de kommer väl tillbaka!

Nu när vi käkar Lchf (ja det kommer bli en del prat om det eftersom att det är en del av mitt liv just nu) så hittar man inte alla matvaror man söker i de vanliga affärerna men här i Malmö har vi en superbra ekologisk affär som heter http://www.astridochaporna.se/blog/ där vi fann detta: 


Verkligen en bra affär som ger en liiite bättre samvete ;-) 
De har förresten ett café här på Möllan nu också http://astridochaporna.se/kok/ fast det har jag inte besökt än.

Vissa saker har vi fått beställa från nätet, hittat två stycken som verkar bra: http://www.lowcarbshop.se/ och http://www.lchfbutiken.se/ De här sakerna beställde vi från lowcarbshop:


Kokosnötsmjölet är inte provat än men hittat ett bröd nu som ska bakas snart. Sötin är en av d få sockerersättningar man får stoppa i sig som Lchfare (samma sak som sukrin http://sv.wikipedia.org/wiki/Erytritol) Funkar jättebra hittills som ersättning för socker :-) Mandelmjöl har vi använt i pannkakor, inte riktigt nöjd pga av konsistensen - jag är ju en sån fjant när det kommer till sånt så jag kommer att leta vidare efter det perfekta receptet. Är riktigt spännande att prova sig fram, lära sig nytt och söka information. Var inne på Akademibokhandeln idag och köpte en bok om Lchf som ska plöjas igenom (kanske i morgon på min 10 h jour)

Nu är det dags att dyka ner i sängen - nya tag i morgon!

 Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar